04.11.2021, 14:21

У Лисичанську молода жінка відправиться за ґрати за розбійний напад на 89-річного пенсіонера

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Лисичанську за розбійний напад, поєднаний з насильством та проникненням у житло, вчинений повторно, засуджена 29-річна місцева мешканка. 

Лисичанський міський суд Луганської області призначив підсудній покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської обласної прокуратури.

В ході судового розгляду доведено, що в січні 2021 року жінка, повернувшись з місць ув'язнення, в стані алкогольного сп'яніння скоїла розбійний напад на 89-річного пенсіонера. Проникнувши в житло пенсіонера вона вимагала віддати грошові кошти та банківську карту.

"Нападниця почала здавлювати шию потерпілого руками та завдала чотири удари по голові металевим гайковим ключем. Скориставшись безпорадним станом літнього чоловіка, жінка заволоділа його грошима й мобільним телефоном, а після цього зникла з місця скоєння злочину.

Також встановлено, що раніше громадянку було засуджено за напад з метою заволодіння чужим майном, який скоєно у 2017 році стосовно цього ж потерпілого. Повернувшись з місць несвободи, вона вирішила помститися пенсіонеру за проведені 4 роки 6 місяців за ґратами", - повідомили в прокуратурі.

У прокуратурі зазначили, що це вже п'ята судимість жінки за майнові злочини. Загальний термін відбутого нею покарання в місцях позбавлення волі становить майже 10 років.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк