16.11.2021, 16:20

Вбивство патрульного у Рубіжному: поліція оприлюднила фото і відео з місця події та звернулася до громадян за допомогою

Марина Началова | Всі новини автора

У Рубіжному тривають слідчі дії та оперативні заходи у зв'язку із вбивством патрульного поліцейського, повідомляє відділ комунікації поліції Луганщини.

Як повідомляється, 16 листопада в м. Рубіжне Луганської області на території адміністративної будівлі, яку орендує Управління патрульної поліції, вранці було виявлено тіло 24-річного патрульного поліцейського з вогнепальним пораненням та тілесними ушкодженнями.

Наразі на місці події знаходяться керівництво прокуратури, Головного управління Національної поліції та Управління патрульної поліції, працюють співробітники слідчо-оперативної групи ГУНП, кінологи, експерти-криміналісти, працівники внутрішньої безпеки та спеціальних підрозділів. Місце події перебуває під охороною спецпризначенців.

За попередньою інформацію під час огляду місця події було виявлено відсутність вогнепальної табельної зброї загиблого поліцейського.

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури за даним фактом Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Триває проведення невідкладних та першочергових слідчих дій та оперативних заходів. Встановлюються усі обставини події.

На території міста введено поліцейську операцію.

Поліція звертається до громадян з проханням, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо цієї події, зателефонуйте на «102» або 066-019-16-19. Конфіденційність гарантовано.

Читайте ще: У промзоні "Рубіжанського красителя" шукали людину під завалом залізобетонних конструкцій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк