19.11.2021, 09:43

У центрі Києва в сміттєвому баку виявлено частини людського тіла

В центре Киева в мусорном баке обнаружены человеческие останки

Поліцейські встановлюють обставини смерті людини та особу загиблого, частини тіла якого виявлено у сміттєвих контейнерах у Печерському районі Києва.

Повідомлення про те, що на бульварі Дружби Народів у сміттєвому контейнері знайшли частини людського тіла надійшло до поліції 18 листопада, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці проводять огляд місця події та першочергові слідчі дії, встановлюють можливих свідків, вивчають відеозаписи з камер спостереження, розташованих поруч.

Зусилля поліцейських спрямовані на встановлення особи загиблої людини та розшук осіб причетних до вбивства.

Розслідування відкрито за статтею про умисне вбивство.

Як ]]>повідомляє ]]>"Інформатор Київ", у сміттєвому баку у спортивній сумці знайшли дві людські ноги. Пізніше в цьому ж контейнері виявили тулуб. 

"Через дві години після виявлення тіла поліція оголосила в розшук громадянина України. Його звуть Вишняк Володимир Володимирович, 1989 року народження, уродженець міста Горлівка, Донецької області.

Особу вбитого вже встановлено. Відомо, що він жив у будинку поруч зі сміттєвими баками, де і знайшли тіло. З убитим у квартирі жив розшукуваний Вишняк Володимир. Попередньо, квартирант", - повідомляє видання.

Поліція офіційних коментарів щодо особи загиблого та підозрюваного поки не дає.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк