27.11.2021, 13:25

Був під наркотиками: Водію фури, що на в'їзді до Харкова скоїв жахливу ДТП, обрали запобіжний захід

Марина Началова | Всі новини автора

60 діб без права внесення застави – таке рішення виніс Київський районний суд м. Харкова у відношенні 41-річного правопорушника. Експертиза встановила, що чоловік керував транспортним засобом під дією канабіноїдів та опіатів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Час Пік.

Смертельна аварія сталася 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе. Водій «MAN» з напівпричепом виїхав на перехрестя на забороняючий сигнал світлофора та спровокував масштабне ДТП.

Вантажівка розчавила таксі - троє людей, що перебували в ньому, загинули на місці пригоди, серед них трирічна дитина. Також травмувались чотири особи. За висновком експертів, водій знаходився у стані наркотичного сп’яніння.

Наразі 41-річному мешканцю міста Запоріжжя  повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк