14.01.2022, 13:24

На Луганщині попався підприємець, який запропонував начальнику поліції хабар та щомісячні "відкати"

Луганская, Рубежное, прокуратура

На Луганщині приватний підприємець намагався "підкупити" одного з керівників територіального підрозділу поліції, щоб уникнути адміністративної відповідальності за незаконний продаж тютюнових виробів без ліцензії та марок акцизного податку й надалі безперешкодно займатися незаконною торгівлею.

Прокуратурою спільно з поліцією задокументовано факт спроби дачі хабара посадовій особі за сприяння в реалізації фальшивих підакцизних товарів, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської обласної прокуратури.

"У ході слідства встановлено, що на ринку у м. Рубіжне місцевий підприємець здійснював продаж горілки та тютюнових виробів без ліцензії та марок акцизного податку. В рамках профілактичної роботи у жовтні 2021 року поліцейські Луганщини склали на нього протоколи про адміністративні правопорушення.

Аби уникнути відповідальності, 61-річний чоловік звернувся до начальника поліції з хабарем та пропозицією щомісячних "відкатів" за продовження незаконної діяльності", - повідомили в прокуратурі.

Затриманому повідомлено про підозру, до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даний злочин фігуранту загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Луганская, Рубежное, прокуратура Луганская, Рубежное, прокуратура Луганская, Рубежное, прокуратура

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк