24.01.2022, 15:15

У Рубіжному підпалили автомобіль: поліція шукає свідків

Марина Началова | Всі новини автора

Цієї ночі у місті Рубіжному рятувальники ліквідували загоряння автомобіля. Поліція розслідує умисний підпал.

Повідомлення про загоряння автомобіля на пр. Переможців надійшло до Служби порятунку «101» 23 січня о 22:14, повідомила прес-служба ДСНС, передає Час Пік.

На місце події негайно було направлено вогнеборців 13 державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ. По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що горить салон легкового автомобіля.

Постраждалих та загиблих на пожежі не виявлено. Пожежу локалізовано о 22:30 та ліквідовано о 22:36. Для ліквідації пожежі залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

За попередніми даними, ймовірна причина пожежі – підпал. Поліцейські внесли даний факт до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна». Проводяться оперативно-розшукові заходи зі встановлення причин загоряння автомобіля та осіб, які, можуть бути причетні до цього.

"Вчора, близько 22:20 до поліції надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що біля б. 26 по вул. Переможців невідома особа розбила скло його автомобіля «Hyundai» та кинула якусь суміш, в результаті чого автомобіль загорівся. Після ліквідації пожежі правоохоронці провели огляд місця події із залученням експертів криміналісточної лабараторії ГУНП в Луганській області. Вилучені речові докази спрямовані для проведення експертизи", - повідомили у відділі комунікації ГУНП в Луганській області.

Свідків даної події просять звернутися до поліції м. Рубіжне за адресою: вул. Смирнова, 1 або телефонами: (06453) 6-33-23, (066) 019 16 19 або «102».

Дивіться відео: У Сєвєродонецьку водій під наркотиками влаштував "перегони" з патрульної поліцією

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк