26.01.2022, 16:11

У Сєвєродонецьку затримали угрупування наркоторговців

Марина Началова | Всі новини автора

Правоохоронці задокументували діяльність злочинної групи, яка налагодила розповсюдження безконтактним шляхом наркотичних засобів та психотропних речовин на території Луганської області. Відтепер їм загрожує ув’язнення до 10 років з конфіскацією майна.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, під час проведення слідчих дій в квартирі, яку винаймали 30 та 43-річні чоловіки та 27-річна жінка, виявили та вилучили 1 кг канабісу, який вже був розфасований по зіп-пакетах, зіп-пакети з психотропною речовиною "PVP" приблизно вагою 10 г, електронні ваги у кількості 4 шт, а також інші речові докази, які використовувалися для розповсюдження наркотичної отрути.

Фігурантам, які затримані в порядку ст. 208 КПК України, оголошено про підозру у скоєні злочину, передбаченому ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Читайте ще: Фатальний день: Під Сєвєродонецьком чоловік отримав побої, а через кілька годин його насмерть збив автомобіль

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк