26.01.2022, 13:21

Фатальний день: Під Сєвєродонецьком чоловік отримав побої, а через кілька годин його насмерть збив автомобіль

Марина Началова | Всі новини автора

47-річний мешканець смт. Борівське менш ніж за добу отримав тілесні ушкодження від 36-річного товариша по чарці, а потім потрапив під колеса автомобілю та загинув. Слідчі за процесуального керівництва прокуратури встановлюють всі обставини трагічних подій.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Встановлено, що 24 січня, приблизно о 18.00 у смт. Борівське під час розпиття спиртних напоїв між товаришами сталася бійка, під час якої 47-річний чоловік отримав тілесні ушкодження.

Співробітники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, викликали швидку для надання чоловікові допомоги. В травмпункті місцевої лікарні чоловік відмовився від обстеження й медичної допомоги та самостійно покинув медзаклад.

Цієї ж ночі, близько 00.10 до поліції м. Сєвєродонецьк надійшло повідомлення 29-річного сєвєродончанина про те, що він збив пішохода.

На місці події встановлено, що водій «Chevrolet», рухаючись вул. Богдана Ліщини, біля буд. 38 здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Пішоходом виявився 47-річний мешканець смт. Борівське, який загинув на місці події.

В ході призначеної в рамках кримінального провадження за фактом ДТП судово-медичної експертизи встановлено, що окрім тілесних ушкоджень, які потерпілий отримав в результаті ДТП і загинув, чоловік ще мав тяжкі тілесні ушкодження, отримані за декілька годин до смерті.

Враховуючи нові обставини, які були отримані в результаті проведених першочергових слідчих і процесуальних дій, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за двома кримінальними правопорушеннями за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч. 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» (що спричинило смерть потерпілого). В рамках кримінального провадження за фактом ДТП проведено освідування водія (тверезий), транспортний засіб вилучено. Триває досудове слідство.

За підозрою у вчиненні тяжкого злочину, а саме спричинення тяжких тілесних ушкоджень, 36-річного борівчанина затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Дивіться ще: У Сєвєродонецьку водій під наркотиками влаштував "перегони" з патрульної поліцією: відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк