28.01.2022, 11:25

На Луганщині поліція затримала торговця зброєю

На Луганщине полиция задержала торговца оружием

У поле зору оперативників Луганського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції потрапив 60-річний житель області, який займався переробкою та збутом зброї.

Житель міста Рубіжне налагодив схему збуту вогнепальної зброї на території області, повідомляє Час Пік з посиланням на Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Співробітники поліції провели оперативні закупівлі. Експертиза підтвердила, що придбаний товар - це придатна до стрільби вогнепальна зброя з елементами кустарної переробки пневматичного пістолета та бойові патрони.

Правоохоронці провели у торговця зброєю санкціонований обшук, в ході якого вилучено кілька одиниць зброї з ознаками переробки, складові, заготовки та знаряддя для виготовлення, переробки та ремонту вогнепальної зброї. Вилучене направлено на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено підозру. За незаконні оборудки йому може загрожувати до семи років позбавлення волі.

На Луганщине полиция задержала торговца оружием На Луганщине полиция задержала торговца оружием На Луганщине полиция задержала торговца оружием На Луганщине полиция задержала торговца оружием ​​​​​​​На Луганщине полиция задержала торговца оружием

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк