24.01.2023, 11:14

У Лисичанську вбили та пограбували пенсіонера, - поліція Луганщини

Віктор Білий | Всі новини автора

21 січня в окупованому Лисичанську Луганської області за місцем проживання виявлено труп пенсіонера з тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції Луганщини, передає Час Пік.

"Поліцейські Луганщини отримали повідомлення про те, 21 січня в Лисичанську за місцем проживання виявлено труп пенсіонера тілесними ушкодженнями. У будинку розкидані речі та зникли два автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Також надійшло повідомлення від мешканця Кремінної про те, що внаслідок артилерійських обстрілів з боку військ Росії було пошкоджено його будинок.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Зареєстровано повідомлення про те, що представники окупаційної влади провели незаконний обшук у квартирі сєвєродончанина та викрали травматичний пістолет та особисті речі.

"Вживаються заходи щодо встановлення місцеперебування двох громадян, з якими рідні втратили зв'язок", - повідомили у Нацполіції.

У місцевих пабліках з'явилося звернення про допомогу від дочки загиблого.

"Прошу про допомогу хто що знає??? Буде корисна будь-яка інформація з понеділка 16.01.23 на вівторок 17.01.23. пограбували та жорстоко вбили мого батька (69 років) за адресою м. Лисичанськ вул. Спартака (район лікарняного містечка) викрали дві машини део Ланос зеленого кольору ВВ 6120 СР, і део Ланос сріблястого кольору номер не знаю машина була на зберіганні. Хочеться, щоб ніхто не став жертвою такого свавілля. Тому що безкарність дає привід для розширення злочинної діяльності".

Читайте також: Пожежа в Привілля, і "прильоти" по старому центру: ситуація в Лисичанську від очевидців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк