26.06.2023, 11:18

Уродженця Луганщини судитимуть за вбивство родини киян з особливою жорстокістю

Уроженца Луганщины будут судить за убийство семьи киевлян с особой жестокостью

Поліцейські завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні про подвійне вбивство на Оболоні у Києві. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Підозрюваному загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Про це ]]>повідомляє ]]>Відділ комунікації поліції Києва, передає Час Пік.

Злочин стався у квартирі на проспекті Володимира Івасюка 25 листопада 2022 року. Під час застілля між власницею будинку та квартирантом виникла сварка.

Коли словесних аргументів виявилося замало, чоловік схопив кухонний ніж та завдав смертельних поранень чоловікові та жінці, з якими тимчасово проживав у квартирі. Аби приховати скоєне та не залишати свідків, вбивця також тяжко поранив сусідку, брата та сина загиблої.

Злочинцем виявився уродженець Луганської області, 1985 р.н. Він був затриманий на місці злочину, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

"Слідчі слідчого управління повідомили зловмиснику про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – вбивство, ч. 2, ст. 15 п. п. 9, 13 ч. 2 ст. 115, закінчений замах на вбивство з метою приховати інше кримінальне правопорушення, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, ч. 2 ст. 15 п. п. 4, 9, 13 ч. 2 ст. 115, закінчений замах на вбивство, вчинене з особливою жорстокістю особою, яка раніше вчинила умисне вбивство з метою приховати інше кримінальне правопорушення", - повідомили у поліції.

Відповідно до санкції статті за вчинене підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк