08.11.2016, 23:43

Під час обстрілу Торецька загинув мирний мешканець, його шокованих рідних вивезли поліцейські

Марина Началова | Всі новини автора

У прифронтовому Торецьку внаслідок влучення снаряду на подвір’я приватного будинку загинув чоловік 1986 року народження. Поліцейські, працюючі під обстрілом, вивезли його рідних, які знаходились в шоковому стані на подвір’ї біля тіла загиблого.

Цю новину передає Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Донецької області.<

Снаряди бойовиків поцілили у житлові будинки, розташовані по вул. 8-го березня селища Новгородське у місті Торецьку. Від вибуху снаряду біля свого будинку загинув молодий чоловік.

Незважаючи на артобстріл, що тривав, працівники слідчо-оперативної групи на чолі з начальником Торецького відділення поліції Олексієм Мирошніченком негайно прибули на місце.

На подвір’ї будинку, де знаходилось тіло загиблого мирного мешканця, перебували в шоковому стані дві жінки, його рідні. Поліцейські, не вагаючись та розуміючи, що будь-якої миті до подвір’я може знову потрапити ворожий снаряд, забрали жінок, які навіть не могли нічого сказати, та вивезли їх до безпечної зони, де передали працівникам швидкої допомоги.

Зараз на місці події працюють поліцейські, які надають допомогу мирним мешканцям, фіксують наслідки злочину терористів.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Теги новин: