Вологі серветки: яким віддати перевагу?

Татьяна Землянко | Всі новини автора
салфетки

У нашому сучасному світі вологі серветки стали незамінним предметом по догляду за собою, навіть за новонародженими дітьми. Найчастіше постає питання, особливо у молодих матусь, які ж краще придбати серветки для немовлят. У повсякденному житті, наприклад на роботі або в дорозі, вони є відмінним доповненням для дотримання особистої гігієни. Розглянемо варіанти різних видів цього засобу.

Навіщо потрібні серветки для немовляти, адже повноцінного купання або навіть простого умивання водою не замінить ніщо? Але якщо подивитися з іншого боку, то на прогулянці, в дальній поїздці або на відпочинку на природі, саме серветки забезпечать належний догляд за малюком. Тому розглянемо, на що слід звертати увагу при виборі засобу.

Читайте також: Лікувальна косметика: чи варта вона своїх грошей?

  • У малюків чутлива шкіра, значить, серветки повинні бути без барвників, консервантів, загусників, а також без запаху або легкого, ледь відчутного аромату. Віддавайте перевагу засобу, який має у складі рослинні масла і екстракти. Матеріал повинен бути досить вологим, без ворсинок, з нетканого полотна, м'яким на дотик і обов'язково гіпералергенним. Важливо пам'ятати, що все ж дуже часто або на постійній основі використовувати серветки для дитини не рекомендується, тільки у разі потреби.
  • Гігієнічні серветки мають спеціальний склад, їх можна сміливо застосовувати для інтимних місць.
  • Косметичні - цим засобом можна поліпшити стан шкіри, продезінфікувати і зняти макіяж.
  • Універсальний вид було б правильним носити в сумці кожній людині, застосовується скрізь, де потрібно, у всіх випадках життя.

Не можна використовувати, тим більше малюкам спиртовмісні серветки, вони сушать шкіру і якщо є ранка або попрілість даний засіб може викликати печіння. До речі в цьому випадку краще на якийсь час відмовитися від серветок зовсім, використовувати тільки воду, в усякому разі, до загоєння шкіри. Відмінним варіантом є склад, де міститься: вода, вітаміни, різні екстракти трав та масла.

Читайте також: 5 масок з гарбуза для жіночої краси

Ми розглянули користь в застосуванні серветок для гігієни людини у будь-якому віці. Тепер звернемо увагу, наскільки комфортнішим стало наше життя завдяки цьому засобу у побуті. За допомогою вологих серветок можна усувати різні забруднення на різних поверхнях, навіть при звичайному прибиранні приміщення. Ще слід зазначити, що серветки мають широкий вибір з різними просоченнями, тому будь-яка людина, з будь-якими потребами зможе вибрати відповідний їй варіант.

Щоб купити якісний продукт, слід вибирати засіб відомих брендів.