Напої, які стимулюють процес спалювання жирів під час сну

Віктор Білий | Всі новини автора
Напитки для сжигания жиров во время сна

Схуднення з використанням напоїв відомо давно. Деякі з них дійсно допомагають нам залишатися стрункими. Але не завжди та не всі напої. Про тих з них, які можна пити з користю навіть на ніч, ми поговоримо сьогодні..

Ромашковий чай

Ромашка багата антиоксидантами, вона заспокоює, розслабляє і знімає стрес. Тому сни після ромашкового відвару стають більш глибокими, тіло відпочиває і легше видаляє зайвий жир.

Тепла вода з лимоном

Люди зазвичай рекомендують її вранці, але мало хто знає, наскільки корисний цей напій ввечері. Гормон кортизол, який сприяє тому, щоб жир залишався в області живота, можна контролювати за допомогою вітаміну С, який природним чином міститься в лимоні. З іншого боку, цей напій допомагає вивести токсини з організму, очищає кров і допомагає печінці легше переробляти жири.

Читайте також: Саме час привести себе у форму: 3 чаю, які допоможуть схуднути

Імбир з лимоном

Імбир має безліч корисних для здоров'я властивостей: він відмінно підходить для травлення, тому, що запобігає підвищену кислотність і кишкові гази, має протизапальну дію і, що важливо, – допомагає спалювати натуральний жир, оскільки діє безпосередньо на жирові клітини. Він також допомагає виводити токсини, які надходять з оброблених харчових продуктів, а також боротися з целюлітом!

Тепла вода з м'ятою

У цього напою не тільки чудовий аромат, але і завдяки тому, що він містить м'яту, він покращує травлення і має протизапальну дію.

Читайте також: Перевага кави для схуднення

Зелений чай

Це один з найбільш здорових способів спалювання жиру, оскільки він повний антиоксидантів і здатний активувати метаболізм. Також він дуже корисний для шкіри.

Міцний тривалий сон - запорука успіху для схуднення

З настанням темряви наш організм починає активно виробляти гормон мелатонін, якому для нормальної роботи потрібна повна темрява. Найбільша його концентрація в організмі відбувається з 21 до 23 годин, тому так важливо засипати не пізніше цього часу. Крім того, скидання зайвого жиру також активно відбувається уві сні, але тільки за умови, що спите ви не менше 7-8 годин.

Якщо ваша мета схуднути, ви можете доповнити ці напої здоровим харчуванням і фізичною активністю для досягнення кращих результатів. Регулярно робіть фізичні вправи, але краще в першій половині дня, а не перед сном. Якщо ходите в спортзал ввечері, намагайтеся не налягати на силові вправи, краще займіться плаванням, легкою аеробікою.

На ніч краще вживати продукти, що містять багато клітковини. Це можуть бути овочі, злаки, фрукти. Клітковина сприяє уповільненню процесу травлення. А ось їжу, в якій міститься багато білка, дієтологи рекомендують вживати перед сном тільки людям, які регулярно займаються спортом. Їх м'язам потрібно відновлюватися.