Професійна доглядова косметика TIZO

Ольга Станішевська | Всі новини автора
TIZO

Виробники косметики пропонують продукти для боротьби з недосконалостями шкіри — як підлітковими, так і зрілими: акне, гіперпігментацією, рубцями, капілярами, нерівномірним тоном шкіри.

Бренд Tizo також пропонує широкий асортимент засобів для боротьби з гіперпігментацією обличчя. Серед доглядової косметики популярні засоби з ліфтинговими властивостями. Їх можна з успіхом використовувати при проведенні домашнього догляду.

Асортимент TIZO включає засоби для кожного етапу щоденного догляду за шкірою обличчя, в тому числі:

  • міцелярні лосьйони,
  • тоніки,
  • гелі,
  • маски,
  • сироватки.

Також доступні косметичні кислоти та масажні олії для обличчя.

Амінокислоти для догляду за обличчям

TIZO пропонує амінокислоти для догляду за обличчям, що містяться в кремах, есенціях та інших видах косметичних препаратів. Амінокислоти - це хімічні сполуки, які запобігають втраті води та передчасному старінню клітин. Вони також захищають від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Серед найпопулярніших амінокислот - гліцин, який сприяє регенерації шкіри, аргінін, який стимулює ріст клітин, і гістидин, який захищає від сонячних променів. Амінокислоти цінуються в косметиці за їх доведені біологічні ефекти.

Сироватки з амінокислотами

В асортименті продукції TIZO є сироватки з амінокислотами. Бренд пропонує широкий вибір професійної косметики, в тому числі сироватка AM REJUVENATION для денного застосування, багата на амінокислоти та пептиди. Пропозиція також включає, серед іншого, зволожуючі креми, такі як COMPLEXION BRIGHTENER, що вирівнює тон шкіри. Також слід зазначити, що TIZO виробляє препарати для професійного використання та домашнього догляду. Компанія випускає креми та пілінги, до складу яких входить, зокрема, ГАМК - амінокислота, що стимулює синтез колагену, та глутатіон - хімічна сполука, що складається з трьох амінокислот: глутаміну, гліцерину та цистеїну.

Як вибрати косметику для обличчя?

Розглядаючи косметику для обличчя, варто обирати професійні засоби, ефективність яких підтверджена відповідними дослідженнями та тестами. Якщо стан шкіри не вимагає консультації з лікарем, варто обговорити це питання з косметологом під час відвідування салону краси. Деякі професійні салони краси обладнані приладами, які дозволяють на місці оцінити стан шкіри і підібрати відповідні засоби догляду. Ефективність косметики для обличчя залежить від регулярного використання засобів, підібраних з урахуванням ваших потреб.