Покупка якісного та ефективного кератолику в інтернет-магазині Шеллі.юа

Ольга Станішевська | Всі новини автора
shelly магазин косметики

Якщо ви часто стикаєтесь з проблемою появи натоптишів та мозолів, варто завжди мати в косметичному арсеналі гель-кератолик для педикюру від бренду Шеллі. Завдяки сучасній та ефективній формулі, продукт має досить великий попит не лише серед звичайних дівчат, що віддають перевагу домашньому догляду. Гелем часто користуються досвідчені майстри, що вже довгі роки працюють в салонах краси, та завжди обирають лише найкращі матеріали для роботи.

Особливості товару

Якщо ви вирішили замовити ефективний гель-кератолик, інтернет-магазин косметики Shelly пропонує це зробити по досить вигідним цінам. Завдяки власному виробництву, компанія встановлює доступний прайс для своїх покупців, та своєчасно доставляє замовлення. Щоб правильно користуватися кератоликом, для початку слід ознайомитись з його складовими. Продукт має лужний склад, тому активно впливає на суху та потріскану шкіру. Його варто обов’язково ввести в свій догляд дівчатам та чоловікам, що мають зневоднену шкіру.

Засіб допомагає пом’якшити огрубілі ділянки та безпечно провести процедуру педикюру. Адже під час її проведення шкіра не буде страждати та пошкоджуватися. В склад гелю входять наступні компоненти:

  • Мочевина. Її особливість - в пом’якшенні сухих мозолів та підсиленні регенерації шкіри.
  • Екстракт білого чаю. Допомагає оновити епідерміс.
  • Пантенол. Пом’якшує та заживляє пошкоджені ділянки шкіри.
  • Алое вера. Допомагає зволожити огрубілу та суху шкіру, вкриту тріщинами. Додатково забезпечує відновлення водного балансу.

Ви можете оцінити м’яку та гладку шкіру вже після першого використання геля-кералітика від Шеллі. Додатково ви зможете попередити повторну появу натоптишів та тріщин. Тому з впевненістю можете носити влітку відкрите взуття, та не переживати щодо свого зовнішнього вигляду.

Правила використання

Для отримання максимального результату потрібно правильно користуватися засобом. 

  1. Для початку нанесіть небагато рідини на серветку з паперу, та прикладіть її до стопи.
  2. Почекайте не менше 10 хвилин. 
  3. Розпочніть класичне виконання педикюру, користуючись теркою чи спеціальним апаратом.
  4. Протріть поверхню ноги вологою серветкою чи промийте під водою. Додатково можете скористатися універсальним нейтралізатором від бренду Shelly. 
  5. Як тільки завершите процедуру, нанесіть зволожуючий крем.

шеллі

Shelly.ua продає якісні засоби та займається їх виготовленням самостійно. Саме тому користувачі сайту можуть оцінити їх доступну вартість. Завдяки широкому асортименту товарів кожен може підібрати для себе найкращий косметичний засіб для покращення зовнішнього вигляду.