30.12.2020, 21:37

Жіночі зачіски очима чоловіків

Ольга Ранська | Всі новини автора
жіночі зачіски

Часто те, що подобається жінкам, не подобається чоловікам. І особливо - в питаннях одягу, зачісок і візажу. Так ось, якщо говорити про зачіски, то крім просто розпущених довгого волосся, чоловікам подобаються ще кілька типів жіночих зачісок, які вони вважають сексуальними.

Волосся, зібране в хвіст

Така зачіска дозволяє добре розгледіти обличчя дівчини.

Отже, якщо довжина вашого волосся дозволяє зробити таку зачіску, то це не займе багато часу. Зберіть волосся в тугий високий хвіст і, при бажанні, витягніть його праскою. А при нанесенні макіяжу при такій зачісці потрібно зробити акцент на очах.

хвост 

Про вітаміни, необхідні вашому волоссю, читайте тут

Довге волосся з м'якими хвилями

Для створення цього образу накрутіть пасма на великі бігуді, а потім злегка наїжачте кучері руками. Романтичності вашому образу додасть будь-яка об'ємна прикраса для волосся.

локоны локоны

 

Модні чоловічі зачіски дивіться тут

Чоловікам подобається також легкий хаос на голові жінки. Отже, якщо у вас волосся середньої довжини, то зробіть укладку, надавши зачісці об'єм біля коріння, а кінчики волосся накрутіть на бігуді або плойку в різні боки. До такої зачіски можна намалювати на очах виразні стрілки, а на губи нанести блиск ніжного відтінку.

хаос хаос

Про тенденції модних жіночих зачісок дізнайтеся тут

Безтурботна "Піксі"

Так звана стрижка "піксп", на думку чоловіків, надає жінці безтурботності та грайливості.

пикси пикси

 

пикси пикси

Романтичні коси

Чоловіки люблять і сплетені волосся, які зараз так популярні. І якщо ви навчитеся техніці плетіння волосся, то завжди будете виглядати жіночно і красиво при мінімальних витратах зусиль, часу та коштів.

Як зробити зачіску "сіточка", дізнайтеся тут

коса коса

  коса 

А як можна самостійно підрізати довге волосся, дізнайтеся тут