21.10.2021, 11:56

Методи нарощування вій: плюси та мінуси

Татьяна Землянко | Всі новини автора
девушка

Кожна людина індивідуальна, але дівчата особливо прагнуть бути красивими і неповторними. Індустрія краси пропонує сучасним модницям найактуальнішу прикрасу на сьогоднішній день - це нарощування вій. У цій статті ми вас познайомимо з деякими видами модного віяння.

Нарощування вій є відмінним методом, який надає погляду виразності, яскравості і чіткості контуру очей. Прекрасна можливість прокинутися вранці з вже красивими очима і не витрачати час на макіяж. Якщо майстер виконає свою роботу правильно, на професійному рівні, то вашим віям і органу зору не загрожує ніяка небезпека. 

Читайте також: Все, що потрібно знати про нарощування вій 

Розглянемо деякі види 

Класичні або натуральні - цей вид найпростіший і популярний, він створює враження нафарбованих вій, підкреслює природну красу господині. Для створення натурального ефекту застосовуються тонкі вії, при цьому розріз очей не змінюється і підійде будь-кому. 

Лисячий ефект - цей вид нарощування візуально подовжує очі, додає погляду хитринки і загадковості. Такий ефект підходить не всім видам очей, наприклад, на глибоко посаджені очі, а ось на круглі буде ідеальним варіантом. 

Ляльковий ефект - якщо в попередніх видах довжина вій варіювала, то тут застосовується одна довжина, яка надає дівчині кокетливості і наївності. В цьому випадку слід обов'язково враховувати вік клієнтки і форму очей. Це відмінний варіант для святкового заходу, не слід користуватися цим методом людям з круглим і маленьким обличчям. 

Кольорові вії - такий метод полюбився екстравагантним дівчатам, які люблять яскраві образи, при правильному підборі кольорів зовнішній вигляд вийде приголомшливим. 

Білячий ефект - тут вії виходять задертими вгору по центру ока, а не по кутках, як зазвичай, саме цим вони і відрізняються, але робити їх слід на очах без навислих повік.

При підборі вій для клієнта, майстру слід правильно підібрати вигин, який грає чимало важливу роль для досягнення потрібної мети. 

Читайте також: Хімічна завивка вій 

Плюси такої методики говорять самі за себе: економія часу, завжди ефектний і тривалий за тривалістю зовнішній вигляд і головне безпечно для здоров'я.

Мінуси також є: покупка спеціальних засобів, для правильного догляду та корекція кожні три-п'ять тижнів.

Не має значення, який метод нарощування вій ви виберете для себе, результатом свого зовнішнього вигляду будете приємно здивовані і задоволені.