05.07.2021, 16:41

Кращі камери відеоспостереження для будинку у 2021 році: огляд моделей

Віктор Білий | Всі новини автора

Кращі камери домашньої безпеки допоможуть вам знайти душевний спокій, спостерігаючи за вашим будинком вдень і вночі, всередині та зовні, і відправляючи вам попередження при виявленні зловмисника. Ці розумні камери безпеки автоматично відправляють відео на смартфон і дозволяють бачити, що відбувається в режимі реального часу, де б ви не знаходилися.

Камери безпеки мають функції нічного бачення та автоматичного запису по руху, а деякі навіть мають вбудовані динаміки, так що ви можете розмовляти з ким би то не було або подавати сигнал тривоги.

Читайте також: Безпека будинку: відеоспостереження 24/7

Кращі камери для домашнього відеоспостереження

1. Wyze Cam v3

Wyze Cam v3 – краща камера для домашньої безпеки для людей з обмеженим бюджетом. Як випливає з назви, вона може записувати відео з роздільною здатністю 1080 рх, і, хоча якість не така, як у 4k Arlo Ultra, воно як і раніше досить різке, щоб бачити, хто знаходиться в межах її досяжності.

Wyze Cam v3 поставляється в комплекті з двома тижнями безплатного хмарного сховища, і хоча відеозаписи обмежені до 12 секунд, вона має слот для карт пам'яті microSD, який ви можете використовувати для включення безперервного запису і створення покадрового відео.

2. Arlo Ultra

Камери Arlo Ultra не тільки забезпечують краще відео з камери домашньої безпеки, але також використовують цю додаткову роздільну здатність для включення цифрового відстеження та масштабування, що полегшує відстеження та ідентифікацію людини, коли він переміщується по кадру. Вбудований прожектор також дозволяє записувати колір в нічний час, крім того, камера має два мікрофони для кращого звуку. Arlo Ultra не має безплатного хмарного сховища.

3. Blink Outdoor

Blink Outdoor - найкраща камера для домашньої безпеки для тих, хто шукає по-справжньому бездротовий варіант. Камера працює від двох батарейок AA (яких повинно вистачити на два роки) і обмінюється даними бездротовою мережею з невеликою базовою станцією, підключеної до вашої мережі Wi-Fi.

Читайте також: Як вибрати відеореєстратор для IP камери відеоспостереження

Корпус Blink Outdoor захищений від атмосферних впливів, тому його можна прикріпити як всередині приміщення, так і зовні, і йде в комплекті зі зручним монтажним кронштейном. Відео з роздільною здатністю 1080 px. Зберігає відео локально на USB-накопичувач.

4. Ring Floodlight Cam

Камера Ring Floodlight Cam поєднує в собі два основних пристрої в одному: камеру домашньої безпеки та прожектор, активований рухом. Коли камера Floodlight виявляє рух, вона включає два потужних світлодіодних променя, а також камеру з роздільною здатністю 1080 рх і починає запис. Камера Floodlight також має гучномовець, так що ви можете розмовляти з ким-небудь перед камерою і чути відповіді співрозмовника. Для запису та обміну відео необхідно хмарне сховище.

5. Arlo Pro 3 Floodlight

Ця камера працює від батареї, тому Ви можете встановити її практично в будь-якому місці. Просто знайте, що періодично доведеться перезаряджати її акумулятори або встановити додаткову сонячну панель, яка може підтримувати роботу камери протягом тривалого часу.

Камера Arlo Pro 3 Floodlight забезпечує відео хорошої якості, а її Цифрове панорамування і масштабування ефективно допомагає ідентифікувати об'єкти.