16.07.2021, 14:23

Гаджети для масажу обличчя

Віктор Білий | Всі новини автора
Гаджеты для массажа лица

Спеціальні гаджети для особи допоможуть повною мірою відмовитися від дорогих процедур у професійного косметолога. Вони прекрасно підтягують овал обличчя, усувають набряки та ефективно борються з мімічними зморшками, вирівнюють колір шкіри. Такі пристрої можуть бути різноманітними.

Сьогодні вони користуються особливою популярністю, тому, що результат після з застосування помітний вже після першої процедури.

Читайте також: Від харчування до сонцезахисних окулярів: які звички допоможуть застерегти розвиток синдрому сухого ока?

Масажний ролик

Одним з найбільш ефективних і недорогих гаджетів є масажний ролик, який може бути нефритовим, аметистовим, кварцовим або зроблений з іншого каменю. Не рекомендується віддавати перевагу дешевим аналогам із пластику, бо такі вироби можуть бути токсичними й здатні викликати алергічну реакцію. Гаджет з натурального матеріалу покращує дію кремів, сироваток, гелів. Одне з перерахованих засобів слід нанести на очищене обличчя, а після масажувати шкіру за допомогою ролика.

Мультифункціональна щітка

Її використовують при очищенні шкіри обличчя. Вона вібрує і таким чином набагато ефективніше видаляє забруднення. Такі щітки виготовляють з силікону або натурального ворсу. Перший варіант не вимагає додаткового очищення, оскільки він водонепроникний і антибактеріальний. Дані щітки заряджаються від мережі і йдуть в комплекті з USB.

Масажери

Масажери, що усувають зморшки навколо очей, володіють компактним розміром і зручною ручною. Вони усувають ознаки втоми й також використовуються після нанесення спеціального крему для ніжної шкіри.

Пристрій у вигляді літери "Т" має розслаблюючий ефект, воно позитивно впливає на кровообіг і навіть коригує риси обличчя. Гаджет забезпечує глибоке проникнення засобів для обличчя, що покращує їх дію.

Читайте також: Масаж обличчя - альтернатива ботоксу. Як зробити масаж в домашніх умовах

Такі девайси прекрасно справляються зі своїми функціями. Для кращого ефекту їх необхідно використовувати щодня 2 рази на добу. Завдяки цьому особа буде виглядати свіжим і відпочив.