17.08.2021, 16:33

Сучасні гаджети для домашніх вихованців

Віктор Білий | Всі новини автора

В епоху технологій складно здивувати сучасних мешканців. Всі давно звикли до того, що сенсорні телефони вдають із себе повноцінний комп'ютер, а смарт-годинник здатний відстежувати активність власника. Більш того, з їх допомогою можна користуватися Інтернетом і навіть знімати відео.

Попри це, різні прогресивні компанії продовжують випускати нові девайси. Сьогодні фірми виробляють не тільки продукцію для людей, але і для домашніх вихованців.

Читайте також: Зайва вага у кішки: їжа і гаджети для повних кішок

Гаджети для тварин

  • Серед таких гаджетів найбільш популярні акваріуми з автоматичною системою фільтрації води.
  • Користуються популярністю серед власників собак особливий аксесуар у вигляді незвичайного повідця, який дозволяє зменшити навантаження на вихованця при ривку. Він володіє ергономічною ручкою з надійною фіксацією.
  • Автономна та автоматична поїлка для домашніх улюбленців також випускається на заводах найвідоміших брендів. Така компанія, як Xiaomi пішла ще далі. Бренд виробив Автоматичні годівниці, які здатні видавати їжу вихованцеві, коли господарів немає вдома.

  • Самоочищаються лотки для кішок, що усувають всі неприємні запахи - це ще одне ноу-хау. Такий винахід відмінно підійде для тих, хто не має достатньо часу для догляду за твариною.
  • Не варто забувати та про гаджети, призначених для ігор з вихованцями. Вони дозволять улюбленцю не занудьгувати за відсутності господаря. Це інтерактивний м'яч або іграшки з різними модифікаціями. Серед них можна виділити лазерну указку або паличку з пір'ям, дзвіночками. Є іграшки, що володіють вбудованою камерою. З їх допомогою можна спостерігати за своїм домашнім тваринам.

  • Корисними виявляться нашийники з яскравим освітленням для темного часу доби й датчиком GPS, який допоможе знайти загубився підопічного.
  • У виробництві є і спеціальні ваги для тварин, які дозволяють відстежувати стан здоров'я. Їх рекомендують ставити під лоток. Цей гаджет здатний засікати вага вихованця і його частоту відвідування лотка, в результаті чого буде відбуватися аналіз самопочуття тварини. У разі його погіршення додаток сповістить господаря про можливу проблему.

Читайте також: Товари для кішок. Все що потрібно кішкам від народження