28.01.2023, 11:04

Чому слід звернути увагу на кондиціонери Daikin

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

Daikin - японська компанія, яка виробляє кондиціонери, вентилятори та сучасні рішення для систем опалення. Це також проспоживацька ідеологія, яка базується на виведенні на ринок продукції високого класу – низькоемісійної, тихої, оснащеної точними повітряними фільтрами. Їх відрізняє в першу чергу коефіцієнт R32, який забезпечує низький рівень викиду шкідливих газів. Просте та інтуїтивно зрозуміле управління гарантує зрозумілий додаток для онлайн-контролю, а використовувані технології забезпечують оптимальні умови проживання у вашій квартирі.

Чим відрізняються кондиціонери Daikin?

Кондиціонери Daikin - це продукти, виготовлені під наглядом експертів, які мають понад 90 років досвіду, завдяки чому вони повністю адаптовані до очікувань клієнтів. Це єдиний виробник, який пропонує пристрої, розроблені в Європі та відповідають європейським стандартам. Стильні рішення в багатьох колірних варіантах ідеально підійдуть до вашого інтер'єру. Однак елегантний зовнішній вигляд - лише одна з багатьох переваг.

Переваги кондиціонерів Daikin

Кондиціонери Daikin – ефективна підтримка в спекотні дні. Вони відрізняються унікальним дизайном, простотою використання та численними додатковими функціями, що впливають на комфорт користувачів. Чому варто вибрати?

1. Інверторна технологія

В основі всіх кондиціонерів Daikin лежить інноваційна інверторна технологія, яка значно знижує енергоспоживання. Після досягнення бажаної користувачем температури прилад переходить в режим очікування і запускається лише після виявлення несприятливих змін.

2. Низьке енергоспоживання

Інверторний компресор, який використовується в кондиціонерах Daikin, означає, що пристрій споживає кількість холодоагенту, яка відповідає фактичним потребам. Таким чином, споживання електроенергії значно зменшується, що означає високий клас енергоспоживання та низькі рахунки за електроенергію.

3. Перевірений виробник

Daikin – це компанія з більш ніж 90-річним досвідом роботи в галузі ОВК. Це єдині пристрої, розроблені в Європі та адаптовані до європейських стандартів, завдяки чому вони стають відповіддю на ваші потреби.

4. Ефективне видалення домішок

Кондиціонери Daikin мають спеціальні фільтри, які затримують забруднення. Однак вони відрізняються наявністю надзвичайно ефективної технології Flash Streamer, завдяки якій можна знищити бактерії, цвіль і алергени, нейтралізувати неприємні запахи. Технологія використовує поступово протікаючий притиск для підвищення ефективності пристроїв кондиціонування.

5. Персоналізація

Системи Daikin мають встановлені функції, які дозволяють вам персоналізувати режим обладнання. Кондиціонери мають зручні пристрої контролю для керування і моніторингу параметрів.