13.05.2024, 07:49

Як відрізнити навушники Marshall від підробки: головні ознаки

Marshall по праву вважаються одними з найкращих навушників, доступних на ринку. Завдяки унікальному стилю та презентабельному дизайну, вони завоювали любов величезної аудиторії меломанів у всьому світі. А де фанати – там і бажання заощадити, а тому, щоразу, коли виходять нові навушники Маршал, заповзятливі виробники одразу беруться за створення копій.

Продаж підробок – прибутковий бізнес. Як правило, підробки дешевші за оригінал, але бувають випадки, коли копію продають як оригінал, за такою ж ціною. Отримуючи навушники-репліки, користувач дивується, чому якість звуку настільки низька, а фірмові кнопки керування втратили вигляд вже за два тижні використання.

Але як визначити підробку? Як не витратити свої кошти на копію легендарної моделі? Розібратися в питаннях допомагають фахівці Avic, інтернет-магазину електроніки та гаджетів з Харкова. 

Як зрозуміти що перед вами підробка – не справжні Marshall? 

Через те, що навушники іменитих компаній знаходяться у вільному продажу компаніям, що займаються створенням підробок, неважко придбати оригінальну версію та створити з неї точну копію. Розуміючи це, творці оригіналів всіляко намагаються втілювати нові методи ідентичності, залучають елементи дизайну, що вказують на оригінальність їхніх продуктів.

Щоб переконатися, що перед вами справжні навушники Marshall, зазвичай достатньо одного погляду. До переліку аспектів, за допомогою яких можна відрізнити оригінал від підробки, відносяться наступні. 

Серійний номер 

Це номер з певної кількості цифр, який присвоюється до кожного продаваного виробу. Серійний номер унікальний, а тому відшукати другий такий самий пристрій у вас просто не вийде.

Перевірте serial number, щоб визначити справжність аудіо гарнітури Маршал. Зробити це можна на офіційному сайті компанії, в спеціальному полі вводу.

Якщо серійний номер визначається як інша модель або взагалі – не існує в системі компанії, то немає сумніву, що перед вами підробка. 

QR код 

Так само як і серійний номер, такий код надається кожному пристрою Marshall. Зазвичай його розташовують на фірмовій коробці, але трапляються випадки, коли на навушниках є спеціальна наклейка. Підробити такий код практично неможливо, тому виробники реплік часто просто замінюють його схожою наклейкою.

Щоб купити навушники Маршал оригінал, обов'язково зверніть увагу на код і перевірте його за допомогою спеціальних програм. Оригінальний код має направити вас на офіційний сайт виробника Marshall. 

Дизайн пристрою та оформлення коробки 

Творці копій, як правило, намагаються запропонувати користувачеві щось схоже з трендовим пристроєм – але за нижчою ціною. Саме тому з поля зору багатьох псевдо виробників Маршал зникають матеріали, що використовуються в упаковці навушників.

У випадку зі справжніми Marshall – це специфічна коробка та її «помпезність», досягти якої в копії практично неможливо. А також: 

  • закриті чашки навушників Major II з пластику з текстурою під шкіру, чого не можна сказати про чашки фальшивок, зроблених грубіше та не ідеально рівно;
  • чашки повно розмірних навушників з'єднуються з оголов'ям за допомогою кріплення зі сталевого дроту, який у підробці тонше, ніж в оригіналі;
  • акуратно прошите оголов'я та невиразний логотип компанії-виробника;
  • вставки з написом «Left» або «Right» виключно з латуні (в підробках це, зазвичай – позолочені деталі та більш тонкий шрифт);
  • якісна шкіра амбушюр з рівними швами, акуратно приклеєними фільтрами;
  • металева частина корпусу L-подібного штекера mini Jack (3.5 мм) тощо.

Крім перерахованих аспектів, існують ще й інші, що допомагають зрозуміти – перед вами навушники Marshall підробка чи оригінал. Тим не менш, вказані вище найважче повторити творцям копій, а значить, найбільш дієві для визначення справжності гарнітури. 

Якщо ж ви хочете повністю убезпечити себе від покупки підробки навушників Marshall, зверніться до магазину гаджетів Avic. В каталозі товарів ви знайдете найкращі аудіо пристрої, доступні на ринку.