31.07.2020, 10:14

У Криму мікроавтобус з людьми влетів у "КамАЗ": багато жертв

Крым, ДТП

В окупованому Криму сталася смертельна ДТП за участю мікроавтобуса з людьми. Щонайменше вісім пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості. 8 людей загинули.

ДТП сталася рано вранці 31 липня на 168 км траси "Таврида" біля села Русаківка. За попередніми даними, водій мікроавтобуса був тверезий, але заснув за кермом, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Telegram-канал Mash повідомляє, що автобус їхав з Краснодара до Севастополя. Водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням та скоїв зіткнення зі стоячим на узбіччі вантажним автомобілем "КамАЗ" з причепом.

На момент аварії в мікроавтобусі перебувало 15 осіб.

Крым, ДТП

Водій мікроавтобуса загинув. Водій вантажівки не постраждав.

За інформацією так званого "МНС Криму", в ДТП загинули 8 осіб. В автобусі перебувало двоє дітей, вони не постраждали.

Постраждалих пасажирів госпіталізують.

Глава Білогірського району Криму Галина Переловіч повідомила, що після аварії госпіталізовано 4 людини, в тому числі вагітна жінка. За її словами, серед жертв аварії є 17-річний підліток.

"Вдалося врятувати п'ятьох, але одного не довезли до лікарні. Залишилося четверо в живих. З чотирьох один у важкому стані. Троє - в середньої тяжкості, серед них вагітна дівчина 18 років", - розповіла Переловіч.

При цьому на підстанції №10 швидкої медичної допомоги Сімферополя повідомили, що після ДТП перебуває у важкому стані одна дитина.

"Приблизна кількість постраждалих - шість чоловік. Попередньо, є" важкий "дитина", - сказав співрозмовник агентства ТАСС.

Інформація про кількість постраждалих уточнюється. Також поки не відомо, громадянами якої країни є загиблі та постраждалі.

Крым, ДТП Крым, ДТП Крым, ДТП Крым, ДТП

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: