05.08.2020, 11:52

ДТП в Одесі: BMW та Opel перетворилися на купу заліза, 4 людини постраждали

Одесса, ДТП

У центрі Одеси вночі сталася ДТП, в якій постраждали чотири людини. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, учасниками якої стали автомобілі BMW та Opel.

ДТП сталася на перетині вулиць Рішельєвська та Велика Арнаутська в районі Арабського культурного центру близько 01:00 ночі, повідомляє Час Пік з посиланням на місцеві ЗМІ.

Свідки повідомили, що водій BMW рухався по Великій Арнаутській на червоне світло. Удар при зіткненні з автомобілем Opel був такої сили, що уламки машин розкидало на перехресті та тротуарах.

Одесса, ДТП

У прес-службі управління патрульної поліції повідомили, що патрульні отримали виклик щодо ДТП з постраждалими о 01:15. Травми в результаті аварії отримали чотири людини.

У ДТП постраждали водій та два пасажири Opel, а також пасажир BMW. За словами очевидців, одна з пасажирок вилетіла з автомобіля через вікно.

Як повідомляє Telegram-канал "Х*вая Одеса", трьох постраждалих відвезли на "швидкій", останнього довелося діставати рятувальникам за допомогою спеціальної техніки.

На місці ДТП працювали рятувальники, поліція та медики "швидкої". За попередніми даними, загиблих немає. Всі обставини ДТП встановлюватиме поліція.

Одесса, ДТП Одесса, ДТП Одесса, ДТП Одесса, ДТП Одесса, ДТП

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>