01.09.2020, 19:47

Курсанткам, яких покалічив у ДТП п'яний майор, вручили погони молодших лейтенантів

Марина Началова | Всі новини автора
курсантки

Курсанткам військової медичної академії, які отримали важкі травми внаслідок наїзду автомобіля на території вишу, у госпіталі вручили погони молодших лейтенантів.

Про це повідомила прес-служба Командування Медичних сил Збройних Сил України, передає Час Пік.

У День знань в Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” начальник штабу – перший заступник командувача Медичних сил ЗС України полковник медичної служби Андрій Галушка разом з начальником Української військово-медичної академії полковником медичної служби Валерієм Савицьким вручив погони молодших лейтенантів медичної служби та посвідчення офіцерів слухачам Української військово-медичної академії, які нещодавно отримали важкі травми внаслідок жахливої дорожньо-транспортної пригоди. 

Відповідно до наказу Міністра оборони України молоді офіцери зараховані до лав слухачів Української військово-медичної академії та після одужання зможуть продовжити навчання і здійснити свою мрію стати військовими лікарями.

- Вітаю Вас з присвоєнням першого офіцерського звання. Бажаю Вам якнайшвидшого одужання та після проходження реабілітації чекаємо на вас у строю. Щоб ви продовжили навчання за визначеними медичними спеціальностями та в подальшому залишилися на військовій службі в лікувальних закладах Збройних Сил України, - зазначив Андрій Галушка.

З цією приємною подією молодих офіцерів Медичних сил ЗС України також привітали представники Національного військово-медичного клінічного центру “ГВКГ”, військового вишу та рідні.

Нагадаємо, аварія сталася 25 серпня - майор, який знаходився за кермом автомобіля у нетверезому стані, збив трьох курсанток. Двоє з них перенесли ампутацію.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: