07.09.2020, 15:06

На Луганщині триває ліквідація пожеж в екосистемах: оперативна інформація

Марина Началова | Всі новини автора
пожар

У Луганській області 7 вересня триває ліквідація пожеж в екосистемах. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Луганській області, передає Час Пік.

7 вересня о 11:20 пожежу сухої трави та лісових насаджень  в Новоайдарському районі (с. Лобачеве, с. Лопаскине та смт Трьохізбенка) ліквідовано.

Триває ліквідація пожежі між с. Старий Айдар та с. Лобачеве. 6 вересня о 19 год. 30 хв. загорання сухої трави, валежнику та лісових насаджень між с. Лобачеве Новоайдарського району та с. Старий Айдар Станично-Луганського району, яке виникло 4 вересня, локалізовано. Загрози населеним пунктам немає.

Інженерною технікою створено 12 мінералізованих смуг для захисту ГРП поблизу с. Лобачеве. Станом на 7 год. 7 вересня відкритого вогню не спостерігається, здійснюється гасіння окремих осередків тління сухої трави, чагарників та лісової підстилки.

Всього на території області до гасіння пожеж залучено 111 чоловік та 27 одиниць техніки, з них від ДСНС 105 чоловік особового складу та 23 одиниці техніки.

Нагадаємо, вчора режиму "тиші" на Донбасі настав кінець: окупанти застрелили українського бійця, ЗСУ відкрили вогонь у відповідь.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк