29.09.2020, 18:50

Ситуація на Донбасі: з початку доби окупанти не стріляли

Марина Началова | Всі новини автора
оос

Від початку поточної доби, 29 вересня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-центр штабу Об'єднаних сил, передає Час Пік.

Повідомляється, що у районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, військовослужбовці Збройних Сил разом із рятувальниками ДСНС локалізовують пожежу на ділянці розміром близько 4 гектари неподалік населеного пункту Боброве.

Окрім того, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано понад 11 гектарів території та передано на знищення 48 вибухонебезпечних предметів.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 1 будинок. Ще на 6 об’єктах роботи тривають.

Об'єднані сили продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу і перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які зміни оперативної обстановки.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі режим припинення вогню був порушений п'ять разів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк