06.11.2020, 08:26

Лобова ДТП під Одесою: зіткнулися два вантажних авто та перекинувся автобус

Одесская, ДТП

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, яка сталася на трасі "Одеса-Київ". Зіткнулися вантажні автомобілі MAN та Mercedes Sprinter. Учасником аварії також став несправний автобус. Є постраждалі.

ДТП сталася в Ширяївському районі на 379 км траси "Київ-Одеса" приблизно в 90 км від Одеси в ніч на 6 листопада. В результаті аварії тілесні ушкодження отримав водій вантажівки Mercedes, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Одеської області.

Потерпілого доставили в лікарню з попереднім діагнозом "перелом ноги".

Одесская, ДТП

За попередніми даними, водій тягача MAN, який транспортував порожній несправний пасажирський автобус Setra, на підйомі не впорався з керуванням. Закріплений автобус відчепився та перекинувся, а сам тягач виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група територіального відділення поліції, яка встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Очевидці повідомляють, що смуга траси "Київ-Одеса" в напрямку Одеси перекрита через уламки. Рух організовано по одній смузі в обидві сторони.

Одесская, ДТП Одесская, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк