06.11.2020, 11:57

Сєвєродончанка на Toyota FJ Cruiser влаштувала перегони з копами та розбила службове авто поліції

Северодонецк, ДТП

У Сєвєродонецьку молода жінка за кермом автомобіля Toyota FJ Cruiser вирішила "поганяти" з патрульними. Під час "погоні" вона розбила службовий автомобіль поліції охорони.

ДТП сталася вранці 5 листопада на перехресті вулиць Донецька та Федоренка. Патрульні склали два протоколи на водія, яка влаштувала перегони з поліцейськими та пошкодила службовий автомобіль, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу патрульної поліції Луганської області.

Патрульні отримали повідомлення про агресивну поведінку водія автомобіля Toyota FJ Cruiser і можливе його перебування в стані сп'яніння.

Поліцейські виявили вказаний автомобіль, проте водій проігнорував вимогу про зупинку та намагаючись сховатися почав набирати швидкість.

Під час переслідування порушника, водій позашляховика не надав переваги в русі службовому автомобілю поліції охорони та скоїв зіткнення. Після скоєння ДТП горе-водій продовжив спробу втекти, але незабаром його було зупинено.

За кермом Toyota FJ Cruiser патрульні виявили молоду жінку, в салоні авто знаходився і пасажир. Ознак сп'яніння у громадянки не було. 

За порушення ПДР, не виконання вимог про зупинку, скоєння ДТП та залишення місця його вчинення, водій отримала від патрульних два протоколи за ст. 124 та 122-2 КУпАП. 

Нагадаємо, на Луганщині визначили місця відстою автотранспорту, де можна перечекати негоду (ожеледь, снігопад, штормовий вітер тощо)

Читайте новини:

"П'яна" ДТП у Лисичанську: "ВАЗ" протаранив припаркований Daewoo Lanos

COVID - 19 На Луганщині: 116 нових випадків, 6 смертей та "спалах" у Сєвєродонецьку

Житель Лисичанська, який напав на жінку, надовго відправиться за ґрати

Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП Северодонецк, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк