30.12.2020, 09:00

У Миколаївській області маршрутка з пасажирами впала в басейн: є постраждалі

Николаевская, ДТП

У Миколаївській області мікроавтобус БАЗ з пасажирами з'їхав з дороги, в'їхав у приватне домоволодіння, де впав у порожній басейн. В результаті аварії постраждали 2 людини. Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

В с. Підлісне Новоодеського району Миколаївської області мікроавтобус БАЗ з'їхав з дороги, в'їхав на територію приватного будинку та впав в порожній басейн. ДТП сталася 29 грудня, близько 16:00, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Николаевская, ДТП

За попередніми даними, 65-річний водій рейсового мікроавтобусу БАЗ сполученням "Нова Одеса - Сафронівка" не впорався з керуванням.

На момент аварії в салоні транспортного засобу перебували 15 пасажирів. В результаті ДТП постраждали дві людини - чоловік та жінка (59 років та 61 рік). Водій та інші пасажири не травмувалися. 

Подію кваліфіковано за ознаками ч.1 ст. 286 КК "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Встановлюються всі обставини та причини ДТП.

Николаевская, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк