13.01.2021, 16:57

У Ростовській області перекинувся автобус з громадянами України: є жертви

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

Вранці 13 січня в Ростовській області Росії сталася смертельна ДТП з автобусом, в якому їхали громадяни України.

Як повідомили в регіональному управлінні МВС РФ, аварія сталася о 6.25 за московським часом (5.25 за Києвом) на 973 км автодороги М4-Дон, передає Час Пік.

"За попередніми даними водій 1973 року народження, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. У результаті двоє людей загинули, троє постраждали", - йдеться в повідомленні МВС РФ.

ТАСС пише, що за даними регіонального ГІБДД, причиною аварії став сильний боковий вітер. Автобус прямував з Москви в тимчасово окупований Донецьк, більшість пасажирів були жителями ОРДО. За даними інформагентства, водій автобуса живий, він громадянин України.

Прес-секретар МЗС України Олег Ніколенко повідомив журналістам, що в автобусі перебувало 18 осіб, з них 15 - громадяни України.

"За інформацією Генерального консульства України в Ростові-на-Дону, в результаті ДТП загинули двоє громадян України (чоловік і жінка), ще дві громадянки України отримали травми середнього ступеня тяжкості і були госпіталізовані в Красносулінску районну лікарню. Їм надається медична допомога", - заявив Ніколенко.

За його словами, українське консульство зв'язалося з родичами загиблих і постраждалих, а також з іншими громадянами, які потрапили в ДТП.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: