01.02.2021, 15:14

У Рубіжному п'яні водії скоїли ДТП: фото

Марина Началова | Всі новини автора
дтп

Патрульна поліція Луганської області повідомила про дві автомобільні аварії у місті Рубіжному, винуватцями яких стали нетверезі водії, передає Час Пік.

Так, водій ВАЗ, що сів за кермо у нетверезому стані, рухаючись по вул. Володимирській, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим транспортним засобом.

Чоловік погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотестеру. Результат огляду - 2,55 проміле алкоголю. Під час проходження огляду самопочуття водія погіршилось і патрульні викликали медиків, які шпиталізували водія до міської лікарні.

Відносно чоловіка патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування у нетверезому стані) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Крім того, рекордну дозу алкоголю виявили під час проведення огляду на стан сп'яніння у водія, який сів за кермо у нетверезому стані, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де здійснив наїзд на дерево.

У ДТП травм ані водій, ані інші учасники дорожнього руху не отримали.

Під час проведення огляду на стан сп'яніння у медичному закладі лікар зафіксував перевищення мінімально допустимої норми алкоголю майже у 18 разів - 3,59 проміле.

Відносно водія патрульні склали два протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування у нетверезому стані), ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк