06.02.2021, 15:06

Через аварію на залізниці на Дніпропетровщині вибилися з графіка поїзда південного напрямку

Из-за аварии на железной дороге на Днепропетровщине выбились из графика поезда южного направления

У Дніпропетровській області сталася аварія на залізниці. Вісім з 57 вагонів вантажного поїзда зійшли з колій. Через аварію вибилися з графіка потяги південного напрямку. Затримки пасажирських поїздів становлять від 3 до 6 годин.

Аварія сталася в ніч на 6 лютого на перегоні "Верхньодніпровськ - Воскобійня" ву Дніпропетровській області. Залізничники вживають заходів для скорочення затримок поїздів, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

"З відновними роботами на перегоні Верхньодніпровськ - Воскобійня, де сьогодні вночі сталося сходження з рейок 8 вантажних вагонів, регіональна філія «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» забезпечує пропуск пасажирських поїздів південного напрямку, вживає можливі заходи до скорочення відставання цих поїздів від графіка", - повідомили у компанії.

Пасажирські поїзди №116 Київ – Покровськ – Бердянськ, №12 Київ – Новоолексіївка, №38 Київ – Запоріжжя, №92 Одеса – Костянтинівка почергово пропущено своїм маршрутом через ст. Дніпро-Головний.

Пасажирські поїзди №54 Одеса – Дніпро, №80 Київ – Дніпро, №4 Ужгород – Запоріжжя, №42 Трускавець – Дніпро та №86 Львів – Новоолексіївка прямують зміненим маршрутом через ст. Кривий Ріг-Сортувальний, Апостолове, Нікополь, Запоріжжя.

Регіональна філія організувала спеціальний поїзд для довезення до станцій  Дніпро-Головний та Кам’янське-Пасажирське численних груп пасажирів з поїзда №86 Львів – Новоолексіївка.

Також було забезпечено пересадку на поїзд №12 Київ – Новоолексіївка пасажирів, які прямують до станцій Мелітополь, Якимівка та Новоолексіївка, з решти поїздів, що затримуються.

Наразі рятувальники та ремонтники намагаються встановити причини сходження вантажних поїздів та усунути наслідки аварії.

Из-за аварии на железной дороге на Днепропетровщине выбились из графика поезда южного направления Из-за аварии на железной дороге на Днепропетровщине выбились из графика поезда южного направления Из-за аварии на железной дороге на Днепропетровщине выбились из графика поезда южного направления Из-за аварии на железной дороге на Днепропетровщине выбились из графика поезда южного направления

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк