08.02.2021, 15:48

У Попасній школярі пошкодили стелу "Я люблю Україну": відповідатимуть батьки

Марина Началова | Всі новини автора
попасная стела

Троє підлітків 13 та 14 років пошкодили знак «Я люблю Україну» у м. Попасна. Їхніх батьків притягнуто до адміністративної відповідальності, а з дітьми поліцейські провели профілактично-виховну бесіду щодо недопустимості подібних вчинків у майбутньому.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Вчора близько 20 години до поліції Попасної надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що підлітки пошкодили знак на площі Миру. Одного з них чоловік наздогнав, та вони разом очікують на приїзд слідчо-оперативної групи.

Правоохоронці встановили, що учні 7-8 класів близько 19 години прийшли на площу Миру та вирішили розбити стелу «Я люблю Україну», їхні дії побачив перехожий та зробив зауваження, після чого неповнолітні почали втікати. Одного з правопорушників чоловік наздогнав та викликав поліцію. Двоє інших перебували вдома до приїзду правоохоронців. Мотивів свого вчинку діти пояснити не змогли.

У відношенні батьків неповнолітніх складено адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей». До Попаснянської міської ради надіслано запит щодо надання довідки про суму спричинених збитків.

Читайте ще: У Лисичанську водія під наркотою застали під час пошуку "закладки" з товаришем

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: