25.02.2021, 13:51

В Одесі 13-річна дівчинка кинулася під потяг

В Одессе 13-летняя девочка бросилась под поезд

В Одесі поліцейські розслідують обставини загибелі 13-річної дівчинки, яка загинула під колесами поїзда за станцією "Депо" в Суворовському районі міста.

Подія сталася 24 лютого близько півночі, від отриманих травм дівчинка загинула миттєво, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Одеській області.

За словами машиніста, він побачив, як дитина перетинала шляхи, розмовляючи по телефону. Почувши попереджувальні сигнали, дівчина лягла прямо на рейки. Машиніст відразу ж застосував екстрене гальмування, але зупинити транспорт вчасно не зміг.

Зі слів родичів, в їхній родині конфліктів не було і намірів покінчити життя самогубством дівчинка не висловлювала. Однак подруга загиблої розповіла, що за кілька годин до смерті вона написала в загальну групу в одному з месенджерів, що хоче кинутися під поїзд.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство". Всі обставини трагедії встановлюються.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк