26.02.2021, 14:57

У Рубіжному на Центральному ринку згоріло 2 торгових павільйони: поліція не виключає підпал

Рубежное, пожар

У місті Рубіжне вночі вигоріло два торгових павільйони на міському Центральному ринку. Поліція розглядає всі версії пожежі, у тому числі і підпал. 

Повідомлення про загоряння кіоску за адресою: м. Рубіжне, вул. Визволителів, ДП "Рубіжанський ринок" надійшло до Служби порятунку "101" 26 лютого о 02:07, повідомляє Час Пік з посиланням на ГУ ДСНС України в Луганській області.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що з-під дверей двох кіосків йде дим та видно полум'я. Існувала реальна загроза будівлям, розташованим поруч з палаючими кіосками.

Пожежу на площі 40 кв.м було локалізовано о 02:57 та повністю ліквідовано о 03:33. До ліквідації пожежі залучалося 8 пожежників та 2 одиниці техніки.

Вигоріло два торгових павільйони із запчастинами до велосипедів та електричними приладами. Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено.

Причину виникнення загоряння та обставини пожежі з'ясовують фахівці. Після проведення необхідних досліджень та експертиз, буде дана остаточна кваліфікація.

За фактом пожежі та вигорання кіосків на Центральному ринку м. Рубіжне розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 194 КК України "Умисне знищення або пошкодження майна".

Як повідомляє місцеве видання "Трибун", згорілі торгові павільйони належать депутату Рубіжанської міськради від "Нашого краю" Олександру Коваленку.

Рубежное, пожар Рубежное, пожар Рубежное, пожар

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк