03.03.2021, 11:52

У Сєвєродонецьку за останню добу три водії запропонували патрульним хабар

Ольга Романец | Всі новини автора
полиция

У Сєвєродонецьку за останню добу три водії запропонували патрульним хабар. У кожному з випадків за ознаками кримінального порушення на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу та виносили постанови за вчинені водіями правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Патрульні виявили автомобіль Mercedes Vito, водій якого при зміні напрямку руху не включив світловий покажчик повороту. За кермом поліцейські виявили 43-річного чоловіка, який намагаючись уникнути відповідальності за порушення ПДР запропонував патрульним хабар.

Аналогічна ситуація сталася в цей же день ще з двома водіями, які порушили ПДР і намагалися уникнути відповідальності.

Патрульні неодноразово попереджали громадян про незаконність дій, але марно. У кожному з випадків за ознаками кримінального порушення на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу та виносили постанови за вчинені водіями правопорушення.

"Патрульна поліція нагадує - пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі караються штрафом від 8500 до 12750 Гривень або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк (ст.369 ККУ)", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Сєвєродонецьку на одному з підприємств вибухнув паровий котел: є постраждалі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк