04.03.2021, 13:11

На Луганщині перекинувся мікроавтобус з людьми: постраждало 6 осіб

Луганская, ДТП

На Луганщині співробітники поліції встановлюють обставини ДТП за участю пасажирського мікроавтобуса Мercedes-Benz, в результаті якого постраждало 6 осіб.

ДТП сталася на автодорозі Т-1309 сполученням "Щастя-Широкий" між населеними пунктами Тепле та Плотина Щастинського району 3 березня о 04:20, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Поліції Луганської області.

Попередньо встановлено, що 59-річний водій пасажирського мікроавтобуса "Мercedes-Benz 316", який рухався за маршрутом "Харків - Станиця Луганська", не вибрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого здійснив виїзд за межі проїжджої частини та допустив перекидання транспортного засобу. 

В результаті ДТП постраждало 6 осіб. Четверо пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізовані у лікарню, двоє постраждалих від госпіталізації відмовилися.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 286 КК України "Порушення правил дорожнього руху". Слідство триває.

Читайте також: Завод для переробки сміття, нові тролейбусні лінії та відновлення Бельгійської лікарні: Гайдай розповів про плани

Луганская, ДТП Луганская, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк