09.03.2021, 20:14

Справа Шеремета: Антоненко залишився під вартою, під судом сталися сутички з поліцією

Марина Началова | Всі новини автора
антоненко

Сьогодні під стінами Шевченківського районного суду Києва, де повинні були переглянути запобіжний захід Андрію Антоненко, відбулися сутички протестувальників з поліцією.

Засідання суду так і не відбулося, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Ветеран АТО і музикант Антоненко, якого підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, залишився під вартою. Як повідомив адвокат іншої підозрюваної у цій справі Юлії Кузьменко, засідання перенесли на 16 березня через неявку одного з присяжних - він залучений до ще одієї справи, яка також розглядалася сьогодні.

Біля суду зібралося кілька десятків протестувальників, які підтримували Антоненка. Демонстранти вимагали провести засідання суду сьогодні і відпустити Антоненка на свободу.

Люди намагалися заблокувати виїзд автозаку з підозрюваним з території суду. Між протестувальниками та поліцією сталися сутички.

Правоохоронці змогли відтіснити демонстрантів, і автозак зміг проїхати. ЗМІ повідомляють про кількох затриманих, яких поліція майже одразу відпустила на місці подій.

Нагадаємо, вчора біля держдачі президента Володимира Зеленського в Конча-Заспі проходила акція з вимогою звільнити Сергія Стерненка і Андрія Антоненка.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк