06.04.2021, 21:05

На Донбасі бойовики віддали тіло військового, який загадково зник три дні тому

Марина Началова | Всі новини автора
всу

Увечері 3 квітня у зоні проведення операції Об'єднаних сил загадковим чином зник військовослужбовець, без зброї. Сьогодні представники ОРДО передали його тіло.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці 10 Гірсько-штурмова бригада, передає Час Пік.

Як повідомляється, 3 квітня, у вечірній час, було виявлено зникнення військовослужбовця, ім’я якого поки що не розголошується, без зброї. В місці зникнення військовослужбовця жодних бойових зіткнень зафіксовано не було.

Військовослужбовець, попри нетривалий час проходження служби, в підрозділі характеризувався позитивно, зауважень зі сторони командування не було. Спортсмен, прихильник здорового образу життя. 

Командування частини негайно прийняло рішення розпочати пошуки військовослужбовця, але першочергові пошукові заходи не дали позитивного результату. Про факт зникнення військовослужбовця повідомили всі відповідні служби.

Що саме могло трапитись з військовослужбовцем – наразі невідомо. Розглядаються версії різні, у тому числі: втрата орієнтування і навіть викрадення. Про те, що саме трапилось можна буде розмірковувати лише після встановлення всіх обставин події, зазначили у бригаді.

Як зазначили побратими, до останнього була надія, що військовий живий та з ним все гаразд. Але, нажаль, дива не трапилось. Сьогодні на КПВВ Мар’їнка від представників російсько-окупаційних військ була проведена процедура передачі тіла загиблого військовослужбовця.

Раніше повідомлялося, що сьогодні на Донбасі внаслідок обстрілу та підриву автомобіля загинули військові.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк