17.04.2021, 12:37

У Сєвєродонецьку патрульні врятували молодого чоловіка, який через розрив з дружиною порізав собі вени

Северодонецк

У Сєвєродонецьку співробітники патрульної поліції врятували 24-річного чоловіка, який вирішив покінчити життя самогубством через розрив з дружиною. Коли копи прибули на місце події, чоловік вже перебував без свідомості.

У поліцію ввечері 16 квітня зателефонував батько потерпілого. Виклик прийняли патрульні Едуард Гончеров та Артур Колишко, повідомляє Час Пік.

Чоловік, що дзвонив, повідомив, що його "син закрився у квартирі і погрожує покінчити життя самогубством". За словами чоловіка, його син погрожував порізати собі вени і кинув трубку. Трагедія розігралася через те, що молодого чоловіка кинула дружина.

Патрульні негайно вирушили за адресою та викликали рятувальників для аварійного відкриття дверей та "швидку". 

"На місці охоронці порядку виявили відчинені двері квартири, біля яких лежав непритомний чоловік. Сліди крові на підлозі вели з кімнати до виходу. Імовірно, порізавши вени хлопець перелякався, пішов відчиняти двері та втратив свідомість біля входу.

Патрульні негайно почали надавати домедичну допомогу. Вони наклали джгут на руку та зупинили кровотечу", - повідомила прес-служба патрульної поліції.

До приїзду медиків поліцейські контролювали стан потерпілого. Чоловік перебував без свідомості, він прийшов до тями вже у лікарні.

Патрульні в прямому сенсі врятували молодому чоловікові життя.

А в Привіллі поліцейські встановили особу та місцезнаходження чоловіка, який збив велосипедиста і втік з місця ДТП.

В Северодонецке патрульные спасли молодого мужчину В Северодонецке патрульные спасли молодого мужчину В Северодонецке патрульные спасли молодого мужчину

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк