06.06.2021, 08:02

В Одеській області масове отруєння дітей у таборі: поліція почала розслідування

массовое отравление детей в лагере

В Одеській області шестеро дітей віком від 8 до 10 років потрапили до лікарні з харчовим отруєнням та інтоксикацією. За фактом отруєння дітей у дитячому таборі поліція розпочала досудове розслідування.

Білгород-Дністровські поліцейські почали досудове розслідування за фактом отруєння дітей у дитячому таборі, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу поліції в Одеській області.

Діти приїхали у табір в селище Сергіївка для участі у футбольних змаганнях.

Попередньо встановлено, що діти харчувалися в їдальні на території закладу, після чого їм стало погано. Шестеро дітей віком від 8 до 10 років госпіталізовані.

В рамках відкритого кримінального провадження для призначення експертиз відібрані проби води, їжі та зроблені змиви з обладнання їдальні.

Зараз поліцейські з'ясовують всі обставини події.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк