13.06.2021, 08:16

Під Києвом в результаті пожежі на території терміналу "Нової пошти" згоріла частина посилок

"Новая Почта", сгорела часть посылок

На території Київського терміналу в Жулянах загорівся причіп з посилками "Нової пошти". Значну частину відправлень повністю знищено.

Інцидент стався 12 червня, що стало причиною загоряння - поки невідомо. Завдяки діям рятувальників частину відправлень вдалося зберегти неушкодженими. Про пожежу повідомляється у групі dtp.kiev.ua, передає Час Пік.

"НП під Києвом у Жулянах на терміналі Нової пошти загорівся причіп з посилками. Ледве встигли відчепити та блискавично загасити, щоб все не згоріло", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники швидко загасили вогонь, проте значна частина посилок повністю знищена. Представник поштового оператора прокоментував інцидент сайту "ТСН.иа"

Як заявили в компанії, пожежа почалася через одну з посилок, яка опинилася всередині. "Нова пошта" зобов'язалася компенсувати клієнтам втрачені гроші, згідно оголошеної вартості відправлень.

"Просимо клієнтів дотримуватися Правил надання послуг і не відправляти заборонені до перевезення вантажі, адже це може нашкодити здоров'ю людей або іншим відправленням", - зазначили представники компанії.

Правоохоронці проведуть перевірку, їм належить з'ясувати, що саме спалахнуло всередині посилки.

Довідка: згідно з інформацією, розміщеною на сайті "Нової пошти", оголошена вартість - це вартість відправлення, що вказується відправником при оформленні експрес-накладної (ЕН), і в разі пошкодження або втрати - компенсується компанією.

Читайте також: Революційне нововведення від "Нової пошти": компанія запустила сервіс для управління посилкою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк