30.08.2021, 12:53

У Києві під Печерським відділом поліції представник Нацкорпусу "пустив кров": подробиці

Киев, акция протеста

У центрі Києва під Печерським відділом поліції один з керівників Нацкорпусу Дмитро Кухарчук на знак протесту через "переслідування ветеранів" порізав руку. Потерпілому відразу ж надали необхідну допомогу.

Інцидент стався біля Печерського районного управління поліції столиці 30 серпня. Про це повідомив Telegram-канал "Жорін з Азову", передає Час Пік.

"Ветеран порізав собі вени на знак протесту проти політичних переслідувань! Таким жестом мій побратим Дмитро Кухарчук відповів силовикам, які на вимогу Офісу президента почали боротьбу з ветеранською та патріотичню спільнотою.

На фронті ми звикли до крові. Якщо цей режим хоче війни з українцями, нехай її отримує!", 
- йдеться в повідомленні.

Під будівлею поліції відбувся мітинг на підтримку затриманих. Під час брифінгу представник "Нацкорпусу" Кухарчук перерізав собі вени. Йому викликали швидку.

Кухарчук заявив, що влада замість того, щоб боротися з реальними ворогами, "бореться з патріотами".

"Нас не залякати ні СІЗО, ні тортурами - асболютно нічим. Виносячи друзів з фронту, ми бачили чимало крові, якої не бачили ні Монастирський, ні Єрмак. Але я розумію, що хочуть моєї крові. Якщо вони так хочуть моєї крові...", - сказав Кухарчук та зробив кілька порізів на руці.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк