01.09.2021, 13:33

Трагедія на Прикарпатті: Ветеран АТО загинув внаслідок вибуху гранати

Иллюстративное фото / Открытый источник

В Івано-Франківській області поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка у місті Калуш. У квартирі житлової п'ятиповерхівки вибухнула граната.

У місті Калуш учасник АТО підірвав себе гранатою. Про це у Facebook повідомив адміністратор групи ГО "Об'єднання учасників бойових дій АТО Калущини" Олександр Соколовський, передає Час Пік.

"Неприємна сумна новина!

Сьогодні в ночі у себе вдома (м. Калуш, вул. С. Стрільців) підірвав себе гранатою учасник АТО (24 ОМБр) Анатолій Новічонок", – йдеться в повідомленні.

Ветеран АТО погиб в результате взрыва гранаты Ветеран АТО погиб в результате взрыва гранаты

У поліції Івано-Франківської області підтвердили інформацію про загибель чоловіка.

За даними поліції, трагедія сталася ввечері, 31 серпня, за місцем проживання загиблого. О 20:15 до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в квартирі він виявив свого сина з тілесними ушкодженнями. 

Попередньо встановлено, що мешканці будинку близько 16:00 почули звук, схожий на вибух. У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм, імовірно – отриманих в результаті вибуху гранати.

На місці події криміналісти вилучили залишки вибухового пристрою.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Ветеран АТО погиб в результате взрыва гранаты Ветеран АТО погиб в результате взрыва гранаты

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк