23.11.2021, 12:10

На Луганщині п'яний водій автомобіля "ВАЗ" залишив без світла цілу вулицю

Луганская, ДТП

У місті Кремінна Луганської області п'яний водій автомобіля "ВАЗ 2101" не впорався з керуванням та влетів у стовп. В результаті пошкодження лінії, без електропостачання залишилися близько 70 абонентів.

Повідомлення від місцевої мешканки про те, що поблизу будинку №42 по вул. Кірова сталася ДТП надійшло до поліції м. Кремінна 21 листопада, близько 21:40, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

На місці події було встановлено, що 52-річний водій автомобіля "ВАЗ 2101", рухаючись по вул. Кірова, під час здійснення обгону транспортного засобу, що йшов у попутному напрямку, не впорався з керуванням та допустив зіткнення зі стовпом електромереж.  

Водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медзакладу. В ході огляду у нього зафіксовано алкогольне сп'яніння. Пасажиру надана медична допомога, від госпіталізації він відмовився.   

Водієві "ВАЗ 2101" загрожує покарання за ст.130 КУпАП "Керування транспортними засобами... особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння" та ст. 194 КК України "Умисне знищення або пошкодження майна".

Повідомляється, що електропостачання відновлено.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк