28.11.2021, 09:25

Вибух газу в п'ятиповерхівці в Новій Одесі: кількість жертв збільшилася

Николаевская, взрыв газа

На місці вибуху в житловому будинку в Новій Одесі з-під завалу рятувальники витягли тіло ще одного загиблого. Тривають роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливих заблокованих мешканців.

На місці вибуху в житловому будинку в місті Нова Одеса Миколаївської області в ніч на 28 листопада виявлено тіло ще одного загиблого, повідомляє Час Пік з посиланням на ДСНС.

Нагадаємо, 27 листопада о 9:20 у м. Нова Одеса у п'ятиповерховому житловому будинку стався вибух (попередньо побутового газу на 5 поверсі). В результаті вибуху зруйновано 2 квартири на 4 та 2 квартири на 5 поверхах.

В результаті вибуху загинуло 2 людини, рятувальниками о 16:46 та о 23:25 з-під завалу вилучено тіла.

Постраждало 3 людини: в однієї особи перелом передпліччя – госпіталізований до лікарні, 2 людини - в шоковому стані, після обстеження від госпіталізації відмовилися.

Зі зруйнованого будинку проведена евакуація 54 осіб.

В даний час тривають роботи з демонтажу зруйнованих елементів конструкцій будинку та пошуку можливих заблокованих людей. Аварійно-рятувальні роботи проводяться безперервно й організовані позмінно.

На місці розгорнуто два намети ДСНС (намет пункту обігріву та відпочинку для особового складу та штаб з ліквідації) та намет Червоного Хреста (забезпечують харчування). Нацполіцією організована охорона громадської безпеки та недопущення мародерства.

Місцева влада надає допомогу постраждалим мешканцям. В даний час з 30 відселених квартир будинку в готелі виявив бажання оселитися 1 мешканець, всі інші тимчасово будуть перебувати у родичів та знайомих.

Николаевская, взрыв газа Николаевская, взрыв газа Николаевская, взрыв газа Николаевская, взрыв газа

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк