02.12.2021, 14:00

У Сєвєродонецьку на одному пішохідному переході протягом 10 хв два авто збили людей: постраждало 3 людини

Северодонецк, ДТП

У Сєвєродонецьку в перший день зими сталося дві ДТП з постраждалими. Автомобілі Volkswagen та "ВАЗ 2109" на одному й тому ж пішохідному переході збили людей, які переходили дорогу.

Водії пройшли огляд на наявність алкоголю в крові. Обидва результати - негативні. Транспортні засоби вилучено для проведення експертиз, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

За інформацією поліції, повідомлення місцевої жительки про ДТП, що сталася поблизу д. 6 по вул. Новікова надійшло до чергової частини о 17:35. 

Правоохоронці встановили, що близько 17:20, 54-річний водій автомобіля Volkswagen, рухаючись по вул. Новікова в напрямку пр. Центрального, скоїв наїзд на двох хлопців, які переходили дорогу по пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження. 18-річному юнакові медики надали допомогу на місці, 17-річний хлопець був госпіталізований до медичного закладу. 

Майже відразу після першої ДТП, о 17:30, 46-річний водій автомобіля "ВАЗ 2109" збив 18-річну дівчину, яка переходила дорогу по цьому ж пішохідному переходу. Постраждала госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні. 

Поліцейські відкрили кримінальні провадження за фактом двох дорожньо-транспортних пригод (ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами"). 

"Якщо ви стали свідком подій, зверніться до Сєвєродонецького районного управління поліції: м. Сєвєродонецьк, вул. Партизанська, 16 або телефонами: (095)234-57-37, "102", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Северодонецк, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк