06.12.2021, 17:53

У Сєвєродонецьку поліція шукає свідків п'яного ДТП

Марина Началова | Всі новини автора

Вчора, 5 грудня, о 6.40 до поліції Сєвєродонецька надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вул. Донецької та пр. Гвардійського.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганщини, передає Час Пік.

На місці події правоохоронці встановили, що 44-річний водій «Daewoo», рухаючись по пр. Гвардійському, на перехресті з вул. Донецькою зупинився на забороняюче світло світлофора. У цей момент 25-річний водій «ВАЗ 2110» в’їхав у попереду стоячий автомобіль «Daewoo». В результаті зіткнення обидва водії та 18-річна пасажирка автомобілю «ВАЗ» отримали тілесні ушкодження, госпіталізації не потребували. Проведеним освідуванням встановлено наявність алкоголю в крові водія автомобілю "ВАЗ".

Даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286-1 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Транспортний засіб вилучено, призначено експертизи.

Слідчі в рамках розпочатого кримінального провадження встановлюють обставини події та розшукують свідків автопригоди. Очевидців ДТП просять звернутися до поліції за адресою: м. Сєвєродонецьк вул. Партизанська, 16 або телефоном: (095) 234-57-37, «102».

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк